EMAIL ONS OP stichtingtrix@live.nl
BEL ONS OP 070 - 358 84 91

Projecten

Als je over de Trix praat, dan kun je stellen dat de Trix  een project is welke jongeren als opstap kunnen en mogen gebruiken om terug naar school te keren of uit te stromen naar de arbeidsmarkt. Daarbij krijgen zij de mogelijkheid hun niveau 1 en 2 Mig/Mag lassen te behalen.

Bij de Trix wordt in jongeren geïnvesteerd die een nieuwe kans krijgen om op een maatschappelijk verantwoorde manier weer in de maatschappij mee te kunnen participeren. De jongeren staan bij de Trix dan ook te allen tijde voorop.

Tijdens de periode dat jongeren bij de Trix verblijven worden er ook kort lopende projecten gedaan. De doelstelling achter elk project moet zijn dat de jongeren ervan leren en dat er een duidelijk doel achter zit. 

De Trix is geen commerciële organisatie die grootschalige producten maakt, want daar zouden we namelijk het bedrijfsleven te kort mee doen. Het bedrijfsleven is voor ons namelijk van belang om jongeren uit te laten stromen en niet om te beconcurreren.

Voor het jaar 2019/2020 zijn er een tweetal vaste projecten waar we mee verder gaan. Het restaureren van  50 jaar oude DS Citroen Brake en het opknappen van een grote sloep welke we geschonken hebben gekregen van de KNRM Scheveningen. 

Jongeren doen ook soms kleinere projecten zoals het maken van een vuurkorf.

Zie onderstaande foto’s.

Citroën DS

Oranje Sloep

Vuurkorf