Jaar 2018 bijna voorbij

Nog twee weken en dan is het jaar 2018 voorbij.
Het personeel heeft ook dit jaar een kerstpakket gekregen .

Op foto van links naar rechts:
Dick Wezelman die sinds deze maand met pensioen is, in het midden Dennis Wijngaarden de leermeester  en rechts Toon Volmers de leermeester en op de achtergrond Bram Stoop de Projectleider.

Stichting Trix is de laatste week van 2018 en de eerste week van 2019 gesloten. Maandag 7 januari zijn we er weer en zijn we aaneengesloten weer 50 weken open voor onze doelgroep.
Onze doelgroep kun je nu eenmaal niet in voorjaar, zomer en herfst vanwege een vakantie naar huis sturen en het traject onderbreken waar ze op dat moment in zitten bij de Trix.

Wij wensen al onze partners namens personeel en bestuur een goede kerst en jaarwisseling toe.
Wij hopen ook dat u net als in 2018 ook in 2019 de Trix weer weet  te vinden.
Er zijn voor  2019 nog plekken open  bij de Trix voor jongeren van 16,t/m 26 jaar. Dus u kunt jongeren aanmelden.

Wilt u in een keer kennis maken met het team van de Trix en uitleg krijgen over hoe wij met onze doelgroep omgaan en wat voor doelgroep dit betreft, dan bent u ook in 2019 van harte welkom.
Wel even van te voren een afspraak maken.

trix-admin

VIEW ALL POSTS