EMAIL ONS OP stichtingtrix@live.nl
BEL ONS OP 070 - 358 84 91

De officiële erkenning van het STP “integrale intensieve begeleiding van criminele jongeren wederom verlengd.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft op 4 april 2019 de erkenning STP bij Stichting Trix met 3 jaar verlengd. 
Deze erkenning is voor stichting Trix mede een erkenning voor ons werk.
De reden zo staat letterlijk in de erkenning is, dat Stichting Trix maatwerk en deskundigheid op het gebied maatschappelijke integratie van jongeren met een meervoudige problematiek in Den Haag biedt. 
Het STP “integrale intensieve begeleiding’ is gericht op het aanleren van vaardigheden, die nodig zijn voor succesvolle maatschappelijke participatie. Het totale programma duurt minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden, zo lang als het scholingsprogramma en trainingsprogramma geldig is.
Nu de verlenging van de STP er weer is houdt dit dus in, dat de Trix na de verhuizing naar de Mercuriusweg 1 we er ook weer zijn voor deze doelgroep. 
Behalve deze STP jongeren zijn ook vroegtijdig schoolverlaters, mensen met een grote afstand op de arbeidsmarkt en Wajongers welkom. 
De Trix staat er bekend om dat het groepsproces een grote waarde heeft op de werkvloer. 
Goed om een gemeleerde groep jongeren te hebben. 
Niet alleen wij als personeel leren hier nog dagelijks van maar jongeren leren ook van elkaar.
Wellicht werkt u met jongeren van tussen de 16 en 26 jaar en zoekt u een dagbesteding met als doel werk of school bel ons dan gerust. 
Ook omliggende gemeenten kunnen jongeren aanmelden. 
Wij leggen u graag uit hoe deze procedure loopt bij een aanmelding.
Blijft u onze website en Twitter volgen? beiden media kunt u buiten de mail en of telefoon gebruiken om contact met ons te opnemen. 

trix-admin

VIEW ALL POSTS

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *